Astăzi îți povestesc despre cum a decurs pregătirea unuia dintre cele mai recente Candy Bar-uri organizate de omulețul cu bască roșie și a sa echipă.

Totul a fost gata la timp, instalat perfect, prăjiturile delicioase, iar mirii au fost super încântați. Pam, Pam… 🙂

99,9% este adevărat, dar haide să vezi mai în detaliu cum anumite situații dau drumul la apă mai rapid decât altele 🙂, adică fac în așa fel încât să curgă apele pe tine 🙂

Ajungem noi, omulețul și echipa, la locul cu pricina și începem să ne acomodăm cu locația. Era nouă pentru noi (adică era primul eveniment organizat acolo), că deh… suntem și noi la început 😉

Suntem excelent primiți, atât de cei care lucrau acolo, cât și de peisajul mirific… locația fiind într-un cuvânt: superbă.

La scurt timp suntem interpelați de un personaj, care părea că știe tot ce mișcă în zonă. Nici nu apucăm noi să ne prezentăm că deja domnul respectiv începuse să ne organizeze.
1, 2, adică unu, doi ne-a găsit un loc unde să putem supraetaja și finisa tortul, ne-a explicat rapid ce avem de făcut după care a și zbughit-o cu unul dintre torturi spre frigider.

Nici nu finalizasem operațiunea cu numele de cod: “Tortul Miresei” și distinsul……. lasăr frate…., își făcuse din nou apariția.

Luă pe o mână, da, da, fix în palmă întreg tortul supraetajat (care nu era mic deloc), șiiiiii dunga.

Însă omulețul deja abătut, văzând cum ținea priceputul minunăția de tort, abia acum sesiză că în urma lui se auzea cu o cadență constantă un zgomot de tip pleosc, pleosc.

Eeeeeee, în urma priceputului ce să vezi….

Ăla micu de pleoscăia tare, îl știi……., era șlapu’ mă 😉
(Replică celebră din Șlap Wărs – că tot e la modă 😉 )

Închipuie-ți cum, băscălie al nostru deveni deodată palid la față și leoarcă de apă, deși nu intrase în piscină (cel puțin nu fizic… , ci doar mental 😉 )

Uitase de piscină, de peisaj, de minunăția de locație, de tot…
Un singur gând îi acaparase mintea… TORTUL
“Dacă i se rupe priceputului șlapu sau se împiedică și cade cu tortul, ce se va alege de această minunată nuntă?”

Nici nu apucase cașchetă roșie să exprime surprinderea, că priceputul apăruse din nou; de data asta fără tort. Cred că avea șlapi de super-viteză.
Omulețul nici măcar nu răsuflase ușurat, văzând că șlapii sunt în regulă (ambii la locul lor) 🙂, iar tricoul nepătat și domnul din poveste începuse să organizeze organizarea candy bar-ul organizat, explicându-ne unde, cum și când să punem “blidele”.

Care blide???
Cum care blide? Blidele de pe candy-bar, cele pe/în care se așează prăjituricile;)
Cât despre tip, eu ți-am oferit indicii încă de la început: era și priceput și mai era și lasăr frate 😉.

Lăsând gluma la o parte tipul a fost spirt, ne-a pus pe șine, iar în condițiile unei asemenea organizări, totul a decurs perfect.
Mai multe detalii puteți afla răsfoind opiniile mirilor și ale nuntașilor care se găsesc deja în secțiunea Recenzii.

May the Smile be with You!

Până la următoarea întâmplare, te aștept să te îndulcești!

PS: în perioada 8 -16 August La Casa de Turtă Dulce va fi închisă. Te aștept la îndulcit începând din 17 August la locația cunoscută 😉

Mulțumesc pentru înțelegere!