fbpx

Povestea noastra


Prima purtare a bastii

Inceputul

Totul a inceput cu un vis, cu un vis MARE. Si acest vis era atat de MARE incat cu greu poate fi descris….

Se facea ca un omulet cu basca rosie pregatea de zor cele mai alese deserturi pentru tine, draga prietene.

Acesta lucra cu drag si spor pentru a-ti oferi acea experienta unica pe care nu ai mai trait-o din copilarie, experienta oferita de savurarea unor produse 100% naturale, cel putin la fel de bune ca si cele preparate de bunica.

De unde si... pana unde...

Unii i-ar spune inspiratie Divina, altii inca o mai numesc Nebunie, dar eu dupa ce am lucrat mai bine de 7 luni pana cand La Casa de Turta Dulce a vazut lumina zilei povestesc despre ea simplu…

Un vis devenit realitate!

Avand in rucsac peste 10 ani de experienta in diferite companii multinationale pe posturi de la executie pana la conducere si in inima dorinta arzatoare de a crea ceva asa… ca pentru sufletul meu (si nu numai) am plecat pe acest drum, avand in minte un singur lucru:

ACELA DE A FI FERICIT

Dar cum bine spunea Mark Twain: “Cea mai buna cale de a te ferici pe tine insuti este de a-i face fericiti pe altii”, in visul meu se facea ca omuletul cu basca rosie

TE FERICEA SI TE INDULCEA PE TINE, DRAGA PRIETENE

03
Tatisoara

Ingredientele din vis

Cele mai pretentioase gusturi nu pot fi obtinute decat din cele mai rafinate si totodata cele mai simple materii prime: ouale de la gainuse, laptele, untul, frisca, iaurtul, smantana de la vacute, mierea de la albinute, fructele, legumele (folosim chiar si legume in realizarea nazdravaniilor noastre) si nucile direct din gradinita – unele dintre ele fiind de mult uitate de producatorii de alimente. Astfel pentru a fi capabil sa-ti ofer o experienta de neuitat, am hotarat ca in acest minunat vis, pe langa magia povestii si pasiunea omuletului cu basca rosie sa existe doar:

 INGREDIENTELE 100% NATURALE

Basca rosie

Astfel ca odata cu rasucirea cheii in usa de La Casa de Turta Dulce si deschiderea acesteia, costumul de director de multinationala a fost inlocuit de  basca rosie, primita cadou de la bunul si mult-asteptatul Mos Craciun, pe care falnic sta scris: “La Casa de Turta Dulce, un vis devenit realitate. Cristi V”. Usor, usor basca a devenit alaturi de omulet (cel cu basca rosie) laitmotivul visului meu.

 

Iti recomand sa fii cu ochii in patru pentru a surprinde si a imortaliza acest personaj si de ce nu sa scrii alaturi de el, cuvant cu cuvant, aceasta minunata poveste. Se spune ca acela care va izbuti sa se traga in chip si sa se posteze pe Fatacarte (Facebook) alaturi de acest sturlubatic individ, va fi recompensat cu o delicatesa.

Sa fie doar un basm? Sa fie realitate? Te invit sa iei cu tine aparatul foto (Smena – de preferat varianta moderna cu dinte albastru 🙂 ) din dotare, si sa descoperi sau de ce nu, chiar să contribui la scrierea urmatoarelor file din aceasta poveste magica…

01
Basca rosie cadoo

Povestea continua...

 dar pana atunci

Te astept sa te indulcesti 😉

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration Largest Online Shopping and Fashion Network