Site-ul lacasadeturtadulce.ro, denumit in continuare “lacasadeturtadulce.ro”, este detinut si administrat de societatea Alexonia Business Development  S.R.L., denumita in continuare “Alexonia Business Development”, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 41242087, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J8/1951/2019, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Brasov, str. Castelului nr.30, ap.6, 500014, jud. Brasov, Romania. Telefon: + 40-766-609990; E-mail: comenzi@ lacasadeturtadulce.ro.

Prezentul set de termeni si conditii a fost gandit astfel incat sa fie exprimat cat mai simplu, cat mai pe intelesul tuturor clientilor lacasadeturtadulce.ro. Din acest motiv am incercat sa folosim cat mai putini termeni sofisticati, “avocatesti” – daca aveti dubii privind anumite clauze din prezentul regulament, va rugam sa ne contactati pentru a va oferi toate lamuririle necesare.

Ca idee, navigarea pe site-ul lacasadeturtadulce.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client – si din acest motiv este important sa intelegeti cat mai bine prevederile de mai jos. Veti gasi detalii privind:

 • modul in care prelucram datele cu caracter personal ale dumneavoastra;
 • modul in care puteti efectua o comanda, plati si despre modul in care veti primi produsele comandate si factura;
 • limitele accesului la site, respectiv limitele raspunderii lacasadeturtadulce.ro;
 • solutionarea conflictelor si institutiile carora va puteti adresa in cazul in care considerati ca anumite drepturi v-au fost incalcate.

lacasadeturtadulce.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre lacasadeturtadulce.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

 1. Definitii

Client persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.
Comanda un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.
Curier orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.
Produse si Servicii orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat Clientului de catre Vanzator.
Site site-ul http://lacasadeturtadulce.ro
Utilizator orice persoana care acceseaza site-ul lacasadeturtadulce.ro, indiferent daca plaseaza sau nu o Comanda.
Vanzator societatea Alexonia Business Development S.R.L., denumita in continuare “Alexonia Business Development”, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 41242087, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J8/1951/2019, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Brasov, str. Castelului nr.30, ap.6, 500014, jud. Brasov, Romania. Telefon: + 40-766-609990; E-mail: comenzi@ lacasadeturtadulce.ro.

 

 1. Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului lacasadeturtadulce.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Alexonia Business Development si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Alexonia Business Development a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Alexonia Business Development poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului lacasadeturtadulce.ro.

Utilizarea pe lacasadeturtadulce.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. lacasadeturtadulce.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

 

 1. Exonerarea de raspundere

Alexonia Business Development nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la lacasadeturtadulce.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, lacasadeturtadulce.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Alexonia Business Development nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Descrierile și pozele produselor sunt cu titlu de prezentare – daca observati neconformitati intre produs si modul in care este prezentat pe site va rugam sa ne contactati.

Informatiile incluse pe lacasadeturtadulce.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca cat mai grabnic acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa comenzi@lacasadeturtadulce.ro, pentru a putea fi luate masurile necesare.

lacasadeturtadulce.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar lacasadeturtadulce.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 

 1. Limitarea accesului la site

Utilizatorii site-ului lacasadeturtadulce.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu lacasadeturtadulce.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. lacasadeturtadulce.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda lacasadeturtadulce.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

 

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, lacasadeturtadulce.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe lacasadeturtadulce.ro, va primi comunicari comerciale din partea lacasadeturtadulce.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. lacasadeturtadulce.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economica, marketing, publicitate, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe lacasadeturtadulce.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a lacasadeturtadulce.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre lacasadeturtadulce.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii, de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul Alexonia Business Development.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale livrate deja catre lacasadeturtadulce.ro si exista Comenzi in derulare, acestea isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii. Astfel, daca va modificati datele de profil dar aveti Comenzi plasate care sunt in curs de livrare, va rugam sa ne contactati urgent.

lacasadeturtadulce.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate face raspunzator pe lacasadeturtadulce.ro pentru niciun fel de prejudiciu. Singura exceptie poate fi cea in cazul in care lacasadeturtadulce.ro solicita Clientilor numarul contului bancar pentru a proceda la transferul sumei aferente unei Comenzi returnate in conditiile legii.

Alexonia Business Development nu este inregistrata in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal intrucat, in baza Deciziei presedintelui Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal nr. 200 din 14 decembrie 2015, notificarea nu a fost necesara intrucat Alexonia Business Development nu s-a incadrat la niciunul dintre cazurile enumerate la Art. 1.

 

 1. Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului lacasadeturtadulce.ro, inclusiv costul curieratului rapid al acestora, sunt exprimate in Lei si contin T.V.A. in procent de 9% sau 19% în functie de tipul produsului sau serviciului.

 

 1. Comanda

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

lacasadeturtadulce.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant lacasadeturtadulce.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii. Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitarii de comanda din partea dvs.

Contractul dvs. privind cumpararea acestor produse nu este incheiat complet pana cand nu vom trimite, in cel mai scurt timp, un e-mail prin care va anuntam ca produsele au fost expediate sau la înmanarea produselor către Dvs. de către angajatul Alexonia Business Development.

Pentru confortul si siguranta Clientului, exista optiunea, ca timp de 30 de minute dupa plasarea unei Comenzi, de a renunta la Comanda. Astfel, Comanda se poate anula in 30 de minute dupa plasarea ei (daca Utilizatorul a plasat o Comanda din greseala sau a revenit asupra deciziei)- iar suma de bani eventual achitata deja (daca, de exemplu, plata contravalorii comenzii a fost achitata cu card bancar) rambursata clientului.

lacasadeturtadulce.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

 • esuarea / invalidarea tranzactiei online;
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
 • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
 • activitatea Clientului poate produce daune site-ului lacasadeturtadulce.ro /partenerilor;
 • livrari consecutiv esuate;
 • alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, lacasadeturtadulce.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In anumite situatii si pentru motive justificate, lacasadeturtadulce.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii lacasadeturtadulce.ro va anunta Clientul la adresa de e-mail la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii .

Contractul se considera incheiat intre Client si lacasadeturtadulce.ro in momentul primirii de catre Client de la lacasadeturtadulce.ro, prin intermediul postei electronice si /sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii sau la înmânarea produselor către Client de către angajatul Alexonia Business Development.

In cazul care un Bun / Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre lacasadeturtadulce.ro, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului / Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la care lacasadeturtadulce.ro luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere Contractului.

 

 1. Facturare si plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client un bon fiscal sau o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

Plata se poate face online (prin card bancar), numerar la livrare prin achitarea contravalorii comenzii direct angajatului Alexonia Business Development sau ramburs, prin achitarea contravalorii comenzii direct Curierului. In functie de disponibilitatea procesatorului de plati online, este posibil ca pe intervale scurte de timp singurele solutii de plati disponibile sa fie prin numerar la livrare sau ramburs, prin care veti achita pretul produselor.

 

     8.1 Plati online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

 • Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 • „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

In cazul in care aveti reclamatii la adresa produselor si serviciilor noastre va rugam sa ne contactati si vom incerca sa rezolvam cat mai curand problemele, in maniera pe care noi o consideram potrivita.

Atat Alexonia Business Development cat si Clientul isi exprima vointa si acordul de implementare a facturarii electronice, avand la baza art. 155 alin. (28) din Legea nr 571/2003. Astfel, facturile vor fi trimise Clientului in format electronic, pe email in momentul in care Comanda a fost expediata.

 

 1. Livrarea

Data estimata a livrarii poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina produsului precum si/sau in e-mailul care anunta livrarea Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 5 zile lucratoare de la data confirmarii Comenzii, in cazul in care nu este specificat altfel.

lacasadeturtadulce.ro vinde produse si asigura transportul acestora exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Pentru municipiul Brașov, livrarea se va face direct de către angajașii Alexonia Business Development, iar orice alte localități de pe teritoriul României, livrarea se va face prin Curier. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 3-72 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.

Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja plasate.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Alexonia Business Development va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Alexonia Business Development va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul este de acord ca Alexonia Business Development sa livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate. Daca Clientul isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului in termen de 14 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt in sarcina Alexonia Business Development.

 

9.1 Conditii de livrare

La solicitarea lacasadeturtadulce.ro sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin unul sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, daca angajatul Alexonia Business Development sau Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Clientul poate fi contactat prin sms sau telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va putea suporta taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre lacasadeturtadulce.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

 

9.2 Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate sau factura prezentată de angajatul Alexonia Business Development.
Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea bonului de livrare (AWB) sau a facturii cu privire la faptul ca a primit în bune condiții produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

 

 1. Furnizorul lacasadeturtadulce.ro are contracte de distributie producatori/importatori ai marcilor prezente in site.
  Furnizorii garanteaza in privinta detinerii tuturor drepturilor de autor si de difuzare pe teritoriul Romaniei, a calitatii produselor, a autenticitatii marcilor. lacasadeturtadulce.ro are acceptul legal al furnizorilor sai de a publica pe site imagini, regulamente sau instructiuni ale produselor pe care le comercializeaza.

 

 1. Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

 

 1. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre lacasadeturtadulce.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

In cazul in care considerati ca drepturile dumneavoastra nu au fost respectate si nu am putut solutiona aceasta problema amiabil, va indrumam sa va adresati Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului la Telefonul Consumatorului (021.9551) sau:

Comisariatul Județean pentru Protectia Consumatorilor Brașov
Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 12, jud. Brașov, 500085
Tel.: 0268/413.951

O alta alternativa menita sa solutioneze mai usor si mai simplu litigiile in materie de consum, presupune accesarea platformei SOL. Aceasta platforma este conceputa ca un instrument online dezvoltat de Comisia Europeana in baza regulamentului 524/2013. Are rol de punct de intrare unic pentru consumatorii si comerciantii care doresc o solutionare pe cale extrajudiciara a litigiilor rezultate din tranzactiile online.

 

 1. Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului lacasadeturtadulce.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor lacasadeturtadulce.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor lacasadeturtadulce.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

 

 1. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

actualizat la data de 02.09.2020
lacasadeturtadulce.ro / Alexonia Business Development S.R.L.