Cozonaci cu Surprize… incluse ;)
Cozonac Pufos cu multă Nucă

Cozonaci cu Surprize… incluse ;)

Comandă-ți acum COZONACII preferați și ai inclusă o SURPRIZĂ sau… chiar două 😉
Pentru că ești Ajutor de Omuleț cu mască roșie… pardon cu bască roșie… bine, bine fie….
Ajutor de Omuleț cu bască și cu mască roșie 😜 și îl ajuți pe năzdravan SHARE-uind ACEASTĂ POSTARE, primești nu una, ci chiar două SURPRIZE.
Nu știu la tine cum este, însă la noi, La Casa de Turtă Dulce miroase deja a Cozonac, a Turtă Dulce, a Cornulețe cu Nucă, a Portocală, a Scorțișoară, a Ciocolată, a Biscuiți, ce mai… într-un cuvânt miroase a SĂRBĂTOARE 😉
Adică exact ca atunci când copil fiind, plin de făină din cap până-n picioare o ajuta-i pe gospodina gospodinelor să scoată rumenii cozonaci și alesele bucate dulci din cuptor. Yuummmy 😋
Astfel că de astăzi dăm startul la comenzile de NUCĂ CU COZONAC, adică la Cozonacii noștrii pufoși și rotofei, îndestulați cu muuuultă Nucă și cu alte ingrediente miraculoase și bineînțeles 100% NATURALE, așa cum bine te-am obișnuit.
Dolofanii COZONACI (cu Nucă, Mac sau R*ahat) cântăresc aprox. 1 (un) kg, iar prețul unuia este de 75 lei.
COMENZILE se pot plasa pe site-ul nostru: https://lacasadeturtadulce.ro/torturi…/nuca-cu-cozonac/

sau prin mesaj ori apel telefonic direct la băscălios 0766609990

Pentru că îl ajuți și trimiți ACEASTĂ POSTARE pe prietenilor tăi și celor din grupurile în care ești prezent astfel încât nimeni să nu rateze SuperOferta, omulețul cu bască și mască roșie s-a gândit la o soluție ingenioasă pentru a-ți mulțumi.
Astfel că la prima ta comandă online direct pe site-ul nostru www.lacasadeturtadulce.ro , folosind codul: AMCELEMAIDULCISARBATORI vei beneficia de 5% DISCOUNT (din întreaga valoare a coșului), iar dacă mai adaugi și codul: SUNTAJUTORULOMULETULUI vei avea și LIVRAREA GRATUITĂ în orașul Brașov a deliciilor comandate (cu mențiunea că valoarea totală a comenzii trebuie să fie de minim 150 lei).
Cozonac Pufos cu multă Nucă

 

Cozonac Pufos cu multă Nucă
Cozonac Pufos cu multă Nucă

 

Cozonac Pufos cu multă Nucă

 

Cozonac Pufos cu multă Nucă
Te aștept să te îndulcești! 😉

Lasă un răspuns