La mulți ani dragile noastre femei! + o pățanie BONUS ;)

La mulți ani dragile noastre femei!

Și dacă tot este o zi de mare sărbătoare, o să îți povestesc o pățanie recentă a omulețului cu bască roșie care mai are ca protagonistă o… Doamnă …

Mai ieri, băscăliosul din dotarea Cășuței de Turtă Dulce se îndrepta țanțos cu PrăjiMobilul către laboratorul nostru.

Se apropie el de unul dintre marile sensuri giratorii din urbe și se încadrează pe prima bandă.

Reduce viteza intră tiptil în sensul giratoriu, observând cele 3 mașini care, în încercarea de a intra în sensul giratoriu, efectiv blocau prima bandă de circulație din sens, adică fix zona pe care PrăjiMobilul ar fi trebuit să o străbată.
Spun „ar fi trebuit” pentru că omulețul nostru, chiar dacă nu îi căzuse nici basca pe ochi, nici nu vorbea la telefon, nu a observat o micuță mașină roșie care circula regulamentar în sensul giratoriu și care având mai multă prioritate…, bine, bine, bine, având toată prioritatea, mai puțin cea acordată de băscălie ăsta 🙁, s-a opus înaintării PrăjiMobilului. Adică s-a făcut un POC, PAF, PUF….

Omulețul nostru în poziția ghiocel (că doar vestește primăvară) rușinat nevoie mare. Din micuța mașină roșie coboară o doamnă.
Ambii se uitară plini de uimire la tablele contorsionate. Pagubele nefiind însemnate au decis să părăsească intersecția, s-au mai deplasat câțiva metri, au tras pe dreapta și s-au dat jos din mașini pentru a evalua dezastrul și pentru a rezolva situația.

Omulețul își ceru scuze și recunoscuse faptul că efectiv nu a văzut-o decât atunci când deja era în fața PrăjiMobilului, adică prea târziu.

Doamna cu mâinile în cap, privindu-și minunata japoneză roșie afirmă: „O am din 2007 și până acuma nu am lovit-o nici măcar o dată. ”

Fără a sta prea mult pe gânduri omulețul nostru încercă să relaxeze atmosfera: „Stați liniștită! Nici acum nu ați lovit-o! Eu am lovit-o! Eu sunt de vină… ” 🙂

Facem amiabilă? întrebă destul de afectată doamna care, după cum abia acum observase omulețul nostru, nu numai că conducea o mașină roșie, dar și avea un palton de aceeași culoare: ROȘIE 🙂

Da! răspunse timid omulețul simțindu-se cu musca pe bască…. ăăăă sau pe căciulă 🙂 tot roșie și aceasta 🙂

Măcar aveți amiabilă la Dvs.? întrebă doamna.

Cred că da! răspunse omulețul care văzând că mașinile blochează singura bandă de circulație, a propus să se deplaseze într-o parcare mai mare din apropiere pentru a completa documentele.

Ajunși acolo, omulețul s-a întins să deschidă torpedoul pentru a căuta asigurarea șiiii amiabila, firește 😉 când ce să vezi ….
Tot ceea ce era pe banchetă ajunsese pe jos, din cauza frânei, însă pe lângă o kendama (așa e când ai copii 🙂 ), telefon (găsit cu oarecare dificultate ulterior) și alte nimicuri era și un mărțișor din turtă dulce pe care omulețul tocmai îl luase de la cofetăria noastră.

Ia omulețul documentele și mărșțișorul firește și se îndreaptă spre doamna care, cu mâinile în cap, admira „opera” omulețului 🙁

Băscăliosul încercă iar să destindă atmosfera:
„Știu că v-am creat o mare supărare, dar vă rog să primiți acest mărțișor în speranța că vă va aduce și un mic zâmbet.”

Doamna îmbrăcată în ROȘU cu zâmbetul pe buze, îndesă în grabă mărțișorul de turtă dulce decorată cu ROȘU primit de la omulețul cu bască ROȘIE în buzunarul paltonului ROȘU și roșii de supărare cei doi se apucară de completat amiabila… ALBASTRĂ 🙂

Actele au fost completate destul de repede, iar spre final ajungând la rubrica în care trebuiau completate daunele și PrăjiMobilu fiind mult mai grav avariat, doamna cu o atitudine compătimitoare îl întrebă pe omulețul nostru cu basca lui roșie cu tot:
„Și acum cum o să faceți? O să vă deconteze patronul reparația?”

Eeeee dragă cititorule, abia acum îi veni și omulețului nostru zâmbetul pe buze 🙂
O privi pe doamnă în ochi și afirmă:
„Eu sunt și patronul!” 🙂

Asta a fost momentul în care atmosfera s-a detensionat și doamna zâmbi destul de pronunțat.

După ce omulețul nostru a invitat-o pe doamnă la cofetărie spunându-i că tortul va fi din partea lui (dorind cumva să-ți mai spele din păcate), cei doi s-au despărțit în speranța că lucrurile prin service-uri vor merge strună.

Stau acum și mă gândesc cum băscălie al nostru deja stabilise cum să înveselescă PrăjiMobilul scriind pe el:
🙂 „Merg încet că-mi sare frișca” 🙂
Noroc că tocmai livrase prăjiturile… că alfel numai creme, frișcă și alte delicatese ar fi împânzit pereții PrăjiMobilului.

Și unde mai pui că omulețul nostru era compătimit de mai toți prietenii ținând cont de faptul că în acea zi era ziua mamei lui , a surorii lui și chiar și a cumnatului lui… adică zi de însemnată cheltuială. Acuma omulețul nostru poate sta liniștit pentru că pe lângă cheltuielile cu cadourile acum mai are și un PrăjiMobil de reparat.
Pam, pam!

Așa că fii pe fază și nu sta pe lângă omuleț când este în trafic 🙂

Fii cu ochi ațintiți,
Omul tre’ să-l ocolești,
Accidentul să-l eviți 🙂

Te aștept să te îndulcești!!!

 

Irezistibilă la Pahar - Candy Bar Botez pe Pian
Irezistibilă la Pahar – Candy Bar Botez pe Pian
Candy Bar - Tortul Agricultorului Morcoveață la Pahar, Irezistibilă la Pahar
Candy Bar – Tortul Agricultorului Morcoveață la Pahar, Irezistibilă la Pahar
Tortul Agricultorului Morcoveață la Pahar, Irezistibilă la Pahar
Tortul Agricultorului Morcoveață la Pahar, Irezistibilă la Pahar
Albă ca Lămâia, Cafeluța
Albă ca Lămâia, Cafeluța
Morcoveață la Pahar
Morcoveață la Pahar
Cremă de Mascarpone cu Căpșuni și Jeleu de Căpșuni
Cremă de Mascarpone cu Căpșuni și Jeleu de Căpșuni
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

fullsizeoutput_6fb fullsizeoutput_6fe

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Lasă un răspuns